Chantal Janzen danste en zong de sterren van de hemel in de tweede editie Chantals Pyjama Party: Groot succes en nieuwe shows 2023 aangekondigd!

Partyscene Redactie | 31 oktober 2022
music

Afgelopen weekend vond de allergrootste pyjama party van Nederland plaats in een uitverkocht Ziggo Dome: Chantals Pyjama Party. Chantal Janzen ontving maar liefst 15.000 bezoekers gehuld in hun meest creatieve slaapoutfits: van onesies tot glitter pyjama's. Een avond vol vuurwerk, confetti, magie, een rondvliegend bed en uiteenlopende artiesten.

Van slapen kwam niets terecht, want samen met Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Flemming, Jan Smit, Jamai, Kris Kross Amsterdam, Willeke Alberti, Vajèn van den Bosch en Hans Kazan zorgden Chantal en co-host Tijl Beckand ervoor dat het dak eraf ging. 

Zo opende Chantal de show spectaculair vanuit de lucht met ‘A Sky Full of Stars’, kwam een droom uit voor Flemming die à la Justin Timberlake een nummer in een grootse regendouche bracht, en werd Chantal door Hans Kazan doormidden gezaagd. En dat was nog niet alles. Jamai zong de grootste hits van Elton John, Rolf Sanchez bracht samen met Flemming en Chantal een echte rap battle en Willeke Alberti zorgde voor ontroering als grande dame van het levenslied. Suzan en Freek brachten hun grootste hits en verrasten het publiek met een medley van ‘s lands bekendste muzikale duo’s. Chantal danste en zong de hele avond erop los in onder andere een Duitse medley als Helene Fischer, en met Vajèn van den Bosch en Jamai in de musical medley. Ook bracht Chantal zwevend in de lucht met louter een gitarist het nummer Somewhere over the rainbow, als eerbetoon aan allen die betrokken zijn bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Het publiek ging tegen het einde van de avond helemaal los op de hits van Kris Kross Amsterdam. De show werd toepasselijk afgesloten door Chantal wederom met het nummer ‘A Sky Full of Stars’ onder een prachtige sterrenhemel.

Chantal Janzen; "Vanavond was overweldigend. Ongelofelijk dat het publiek net als in de eerste editie de meest creatieve slaapoutfits heeft aangetrokken om samen met alle gastartiesten en mij deze allergrootste pyjamaparty te beleven. Het is een concert wat uniek is qua doelgroep: van jong tot oud, voor ieder wat wils. Een droom is hierdoor werkelijkheid geworden. Gelukkig mogen we morgenavond nog een keer!”

Zaterdagavond is er een tweede show waar wederom 15.000 mensen in pyjama naar Ziggo Dome komen. Dit grote succes geeft aan dat dit unieke concept aansluit bij een groot publiek en daarom kondigt &C Media vandaag 2 nieuwe shows aan voor Chantals Pyjama Party op 6 en 7 oktober 2023. 

De bezoekers van dit jaar kunnen als eerste tickets kopen, de officiële verkoop gaat op 1 november van start via www.chantalspyjamaparty.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws