Jasha Rudge releast zijn catchy nieuwe nummer ‘Heimwee’

Partyscene Redactie | 1 november 2022
music

De getalenteerde singer - songwriter Jasha Rudge is terug met een heerlijke nieuwe single. Na het succes van ‘Geheimen’ en ‘Fout’, die beide eerder dit jaar door 100%NL tot “Hit van 100” zijn benoemd is hij nu terug met het zelfgeschreven nummer ‘Heimwee’. Door de aanstekelijke poppy sound en de catchy lyrics is ‘Heimwee’ zo’n heerlijke track die je na een keer luisteren meteen mee kan zingen en beloofd ook deze plaat weer een hit te worden. 

‘Heimwee’ is nu te streamen via alle portalen. 

Jasha schreef ‘Heimwee’ voor zijn eigen moeder. In het nummer, wat een eerbetoon is aan haar, zingt hij hoe ze als alleenstaande moeder voor hem zorgde, wat niet altijd even makkelijk was. Nu Jasha ouder is heeft hij door hoe lastig het soms was voor zijn moeder en dat ze ondanks alles er toch altijd voor hem was. Hierdoor kijkt hij nu met heimwee terug op die tijd.

OVER JASHA

Multi talent Jasha Rudge is geboren en getogen in Amsterdam en al op jonge leeftijd met muziek bezig. Niet gek als je uit een familie komt waarin muzikale kunsten en acteerwerk bovenaan staan. Hoewel Jasha vanaf zijn zesde achter het drumstel zit, komt daar al vrij snel een nieuwe passie voor in de plaats. Op 16-jarige leeftijd staat Jasha achter de draaitafels als DJ bij feesten in Amsterdamse clubs waar hij wettelijk gezien nog niet eens welkom was zoals Jimmy Woo & AIR en in 2014 wordt Jasha benaderd om als DJ het voorprogramma te verzorgen bij de tour van boyband B-brave. Daarnaast bemachtigde Jasha als acteur een aantal sterke hoofdrollen in o.a. de populaire Nederlandse bioscoopfilm Kankerlijers, de televisieserie 4JIM op NPO 3 & kersthit All You Need is Love de film. 

In 2017 besluit Jasha ook zelf tracks te gaan schrijven & zingen en dat blijkt een juiste keuze. In September 2021 ontvangt hij zijn eerste gouden plaat voor de track ‘Bootycall’ met Cheyenne Toney en worden in de zomer van 2022 zowel ‘Geheimen’ als ‘Fout’, de eerste twee singles van zijn aankomende EP, beide de “Hit van 100” bij radiostation 100% NL!


Met zijn catchy melodieën en nieuwe funky pop geluid is Jasha klaar om uit te groeien tot de artiest die hij altijd al wilde zijn en dat laat hij meer dan duidelijk horen in zijn nieuwe EP die dit jaar nog uit zal komen.
 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws