Jasha Rudge released nieuwe EP ‘JASHA’

Partyscene Redactie | 5 december 2022
music

JASHA’ is nu te beluisteren via alle streamingportalen

Een maand na de release van zijn single ‘Heimwee’ released Jasha Rudge vandaag zijn nieuwe EP ‘JASHA’. De EP bevat naast ‘Heimwee’ en de eerder gereleasde singles ‘Fout’ en ‘Geheimen’ nog gloednieuwe 4 nieuwe tracks, waaronder de track ‘Verdwijnen’, waarop ook Chip Charlez te horen is.

Jasha Rudge is bij het grote publiek vooral bekend als acteur, maar sinds 2018 focust hij zich voornamelijk op zijn muziek. Sinds de release van zijn debuutalbum ‘Wolf’ released Jasha regelmatig nieuwe tracks en werkt hij samen met grote namen als Defano Holwijn, Cheyenne Toney, Russo, Chip Charlez en veel meer. Met zijn nieuwe EP ‘Jasha’ laat het jonge talent zien dat hij klaar is om de wereld te veroveren met zijn muziek.

OVER JASHA

Multi talent Jasha Rudge is geboren en getogen in Amsterdam en al op jonge leeftijd met muziek bezig. Niet gek als je uit een familie komt waarin muzikale kunsten en acteerwerk bovenaan staan. Hoewel Jasha vanaf zijn zesde achter het drumstel zit, komt daar al vrij snel een nieuwe passie voor in de plaats. Op 16-jarige leeftijd staat Jasha achter de draaitafels als DJ bij feesten in Amsterdamse clubs waar hij wettelijk gezien nog niet eens welkom was zoals Jimmy Woo & AIR en in 2014 wordt Jasha benaderd om als DJ het voorprogramma te verzorgen bij de tour van boyband B-brave. Daarnaast bemachtigde Jasha als acteur een aantal sterke hoofdrollen in o.a. de populaire Nederlandse bioscoopfilm Kankerlijers, de televisieserie 4JIM op NPO 3 & kersthit All You Need is Love de film.

In 2017 besluit Jasha ook zelf tracks te gaan schrijven & zingen en dat blijkt een juiste keuze. In September 2021 ontvangt hij zijn eerste gouden plaat voor de track ‘Bootycall’ met Cheyenne Toney en worden in de zomer van 2022 zowel ‘Geheimen’ als ‘Fout’, de eerste twee singles van zijn nieuwe EP, beide de “Hit van 100” bij radiostation 100% NL!

Met zijn catchy melodieën en nieuwe funky pop geluid is Jasha klaar om uit te groeien tot de artiest die hij altijd al wilde zijn en dat laat hij meer dan duidelijk horen op zijn nieuwe EP die vandaag is uitgekomen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws