David Guetta onthult 'Live At Ushuaïa Ibiza' mix nu beschikbaar in Spatial Audio met Dolby Atmos alleen op Apple Muziek

Partyscene Redactie | 12 december 2022
music

De Grammy-winnende dansmuziekpionier David Guetta heeft de nieuwste DJ Mix opgenomen in de serie 'Live at Ushuaïa Ibiza' voor Apple Music. De unieke mix, die nu exclusief te beluisteren is op Apple Music, werd deze zomer live opgenomen tijdens Guetta's al lang bestaande F *** Me I'm Famous! residentie in Ushuaïa Ibiza, met behulp van de baanbrekende meeslepende audiotechnologie van Dolby Atmos. 

David Guetta's legendarische F*** Me I'm Famous! party op Ushuaïa Ibiza blijft na meer dan 20 jaar, het meest populaire feest op het eiland. Nu kunnen fans voor de allereerste keer virtueel het gevoel nabootsen dat ze voelen wanneer ze midden op de dansvloer van Ushuaïa staan terwijl David aan het draaien is. De langverwachte mix werd live vastgelegd op 19 september 2022 en is de eerste livemix van Ushuaïa Ibiza die beschikbaar is om te ervaren in Spatial Audio met Dolby Atmos. 

Om de magische sfeer en het unieke gevoel van een F*** Me I'm Famous! vast te leggen, werden 13 microfoons geplaatst op belangrijke punten in de zaal. De opname werd vervolgens gemixt met behulp van Dolby Atmos-technologie en een afspeelsysteem met meerdere luidsprekers waarmee je niet alleen kunt genieten van het dynamische geluid om je heen, maar het bijna kunt voelen. Met wervelende zang, meeslepende bas en een muur van geluid en effecten uit alle richtingen, zal deze rijke en authentieke zintuiglijke ervaring luisteraars naar de iconische dansvloer van Ushuaïa Ibiza vervoeren zodra ze beginnen te spelen. 

David Guetta zegt: "Ik ben zo blij dat ik deze speciale DJ-mix in Spatial Audio met Dolby Atmos kan presenteren. Het geeft echt al mijn fans over de hele wereld de kans om te ervaren hoe een avond tijdens mijn F*** Me I 'm Famous! residentie in Ushuaïa Ibiza echt is. Het voelt alsof je wordt ondegedompeld in de muziek, waardoor deze tot leven komt als nooit tevoren. Ik wil mensen altijd de best mogelijke muzikale ervaring geven en daarom heb ik besloten om mee te werken aan dit super speciale project!.” 

  F*** Me, I’m Famous! is een van de meest populaire en recordbrekende feesten op heel Ibiza en dat al tientallen jaren. Het biedt de meest complete dansmuziekervaring met 's werelds beste DJ's. Deze zomer bereikte het feest nieuwe hoogten met een brede selectie van smaakmakers van binnen de house en electro die allemaal hun A-game naar Ushuaïa Ibiza brachten, de nummer één outdoorclub ter wereld. Om die reden is het een perfect thuis voor F*** Me I'm Famous!, met zijn zintuiglijk stimulerende audiovisuele productie. Het beroemde openluchtzwembadpodium was deze zomer de locatie van zoveel bijzondere muzikale momenten en nu kun je er een herbeleven als nooit tevoren. 

Luister naar David Guetta's Live at Ushuaïa Ibiza Mix in Spatial Audio met Dolby Atmos alleen op Apple Music: music.apple.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws