Into the Blue

redactie | 31 maart 2006
music

Als hebzucht het wint van de nuchterheid. IJzingwekkende achtervolgingen wanneer een groepje duikers per ongeluk verzeilt raakt in een drugssmokkel.

Jessica Alba

Diepzeeduiker Jared (Paul Walker) woont samen met zijn vriendin Sam (Jessica Alba) in een armoedige trailer op het tropisch Jamaica. Als ze bezoek krijgen van Bryce, Jared’s broer, en zijn nieuwste verovering Amanda gaan ze op zoek naar een legendarisch scheepswrak op de bodem van de zee, waarin een enorme lading aan goud verborgen zou liggen. Tijdens hun duiktochten ontdekken ze echter niet alleen het schip, maar ook een gezonken vliegtuig vol cocaïne. Om ongehinderd verder te zoeken naar het goud, besluiten ze beide vondsten voorlopig nog geheim te houden. Maar ondertussen zijn de smokkelaars hard opzoek naar hun gezonken cocaïne.

Uiteraard kan dit nooit goed gaan en komen ze behoorlijk in de problemen te zitten en worden ze achtervolgd door woeste drugssmokkelaars, corrupte politie en levensgevaarlijke tijgerhaaien.

Into the Blue is zeker de moeite waard om te zien, zowel manlief als de dames komen aan hun trekken met Jessica Alba en Paul Walker in de hoofdrollen. De spanning wordt goed opgebouwd en hij blijft boeien. Een film vol list en bedrog, intriges en bovenal heel veel half naakte lichamen.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws