Supperclub presents one world

redactie | 29 juli 2005
music

Lounge/jazz

Hoe is het toch mogelijk.. Meer van hetzelfde en toch weer anders! Al die verzamel-lounge-ceedeetjes die maar uit blijven komen. Na twee Cafe del Mars dacht ik het wel gehad te hebben met de fijne achtergrond muziek waar je zelfs je ouders niet mee wegjaagt. Hierna volgden er bijkans honderden, duizenden verzamel cd’s van iedere zichzelf –min of meer- respecterende club. Of dj’s zelf jatten hier en daar muziek en soepen er wat eigen tunes overheen: hup, de volgende lounge cd in de schappen. En toch, toch lukt het sommige samenstellers telkens weer een lekkere-luister-en-hang-liedjes-cd bij elkaar te plukken en plakken.

Supperclub dus, Supperclub presents One World is zelfs een dubbel cd vol gemak-tunes. Persoonlijk vind ik cd één het best geslaagd, cd twee echter is meer een opwarmer, voor na het eten zeg maar, om op pad te gaan.

Best wel lekker dus, en absoluut een zomerse aanrader deze dubbelaar van de Supperclub. Met onder andere: thievery corporation, kings of tomorrow, jazzanova, moby, dj sneak en nog veel meer!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws