Voltt by 2000 and One (100% Pure)

Partyscene Redactie | 9 april 2010
music

Meer Voltt voor hetzelfde geld

Intro: Waar voorganger Bart Skils ons op het eerste deel niet kon overtuigen met 80 minuten lang Amsterdamse 'New school', komt dit tweede deel al een stuk beter uit de Waar voorganger Bart Skills ons op het eerste deel niet kon overtuigen met 80 minuten lang Amsterdamse 'New school', komt dit tweede deel al een stuk beter uit de verf. verf. Dylan Hermelijn, 2000 And One, ontziet de beperkingen van deze 'School met de minimal-bijbel' gelukkig wat beter.  

Genre: Techno/house

Bijzonderheden: Want zoals de rondvaartboten op de Amsterdamse grachten het echt niet zonder toeristen zouden redden, blijkt deze mixserie ook wel gebaat bij een dosis inbreng van buitenaf. Dylan schroomt dan ook niet om er flink wat buitenlandse producties tussendoor te gooien. Dit trekt de angel van de eentonigheid uit de mix, en maakt het een stuk plezieriger de tracks op hun eigen waarde te beoordelen. De variatie maakt dit een cd die je met plezier helemaal af kunt luisteren, en die in de tweede helft ook nog eens een waar dansvloermonster blijkt te zijn.            

Hoogtepunt: Vanaf nummer 9 gaat de rem er echt vanaf. Lekker hoor!

Dieptepunt: Een grote sprong vooruit in vergelijking met deel 1, dus geen dieptepunt!   Twijfelgeval, aanrader of bagger? Een lekker stevige, vlot doorgemixte techno-dance-verzamelaar. 

Oordeel zelf: luisteren naar Voltt 2

Luister ook eens naar: Voltt by Bart Skils

Zaterdag een nieuwe aflevering van Voltt in de hoofdstedelijke poptempel Paradiso, met optredens van o.a. Barem, Bart Skils, Ilario Alicante en Edu Imbernon.

Voltt

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws