Asseteria! Live from Uranus mixed by Chriss Vargas

Partyscene Redactie | 12 maart 2010
music

Strontvette beats

Intro: Eindelijk is er die langverwachte opvolger van Tom Stephan's baanbrekende 'Asseteria' cd. Deze onvergetelijke mix uit 2008, live from New York, is tijdens onze talloze redactievergaderingen nog steeds die maatlat waarlangs wij alle mix-cd's, sinds die tijd verschenen, plegen te leggen.

Eindelijk is er die langverwachte opvolger van Tom Stephan's baanbrekende 'Asseteria' cd. Genre: Donkerbruine clubsounds.

Bijzonderheden: Toegegeven, wij hebben nog nooit van Asseteria gehoord, maar zijn er toch maar wat dieper ingedoken. Asseteria speelt zich elke zondag af in Arena, een club in Manhattan, New York, en draait vooral om oldschool clubmuziek, obscene opblaaspoppen van omgebouwde mannen en draaien met je kont.

Chriss Fartgas, pardon, Vargass, draaide zelf deze donkerbruine rakker, 'live from Ur-anus', in elkaar, en 'vergast' ons op een partijtje strontvette beats. En het moet gezegd, hij laat menig shit-dj een poepie ruiken, als hij een ware diarree van baslijnen over ons allen uitscheidt. Daarmee willen we nu ook weer niet direct beweren dat zijn bruine sterretje bij ons heel hoog staat, maar zijn uitwerpselen op deze cd kicken wel ass! Retegoed, superfine from behind en een schot in de roos gaat misschien wat te ver, maar als Chris eenmaal kopjes geeft gaan onze sluitspieren helemaal los.

Hoogtepunten: Een lekker on-Nederlands gebeuren; deze muziek. Typisch iets waar in Engeland, en een enkele club in de Verenigde Staten op de dansvloer de handjes volop de lucht in gaan.

Dieptepunt: Pure effectmuziek, zonder enige historische waarde.

Twijfelgeval, aanrader of bagger? Als je van thuis dansen met een domme, maar vrolijke, grijns op je gezicht houdt, geen verkeerde aankoop. Verder een vrij waardeloos product, hoogstens geschikt om het stof uit je subwoofer, of kont, te blazen.

Oordeel zelf: luisteren naar Asseteria!

Luister ook eens naar: Tom Stephan

 

Chriss Vargas

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws