Tom Stephan - Nervous Nitelife (Nervous, Inc.)

Partyscene Redactie | 9 februari 2010
music

Electrohouse from hell!

Intro: Tom Stephan’s Superchumbo-feesten draaien al een behoorlijke tijd mee in het nachtleven. Nieuwsgierig als ik nu eenmaal ben naar het geheim van zo’n concept, besloot ik naar de Nederlandse releaseparty te gaan. 

Genre: Electrohouse.

Tom Stephan’s Superchumbo-feesten draaien al een behoorlijke tijd mee in het nachtleven. Nieuwsgierig als ik nu eenmaal ben naar het geheim van zo’n concept, besloot ik naar de Nederlandse releaseparty te gaan. Bijzonderheden: Als wat oudere jongere viel ik direct op in dit Superchumbo-gebeuren. Een man in een zwarte cape zweefde als het ware maar me toe, en sprak mij al na een paar nummers aan: “Wel, houseliefhebber van oudsher, wat vind je hier nou van?”, schreeuwde hij over de bonkende beats, terwijl hij een zwavelachtige lucht in mijn neusgaten blies.

“De locatie en de vergunningen hebben me de meeste moeite gekost, maar met die topless meiden op het podium ziet het er toch geweldig uit?”

Ondertussen gingen (te) jonge meisjes helemaal los op de opzwepende muziek van Dj Tom. Thuis luisteren ze braaf naar muziek van Kane en Robbie Williams, maar vanavond zagen ze er allemaal uit als hoeren en slingerden met alles wat ze bezaten op vuige electrobeats.

“Is dat lekker of niet?”, schreeuwde de man naast me, die ook nog eens twee horens op zijn hoofd bleek te hebben. “Die dj-s draaien op de mooiste mixmachientjes die ik in China door kinderen kon laten maken. En sinds ik een meerderheidsbelang in Beatport heb, is het nog gemakkelijker om een lekker gelikt setje bij elkaar te zoeken.”

Ik vroeg hem wat er dan zo leuk was aan deze goedkope housedrek.

“Het resultaat van dit soort muziekfeestjes is dat alle jongens opgehitst worden door dat hete gedans van die meiden. En na afgewezen te worden door diezelfde meiden, gaan ze gefrustreerd naar huis. Onderweg slaan ze nog iemand in coma, om zich vervolgens achter de computer af te trekken op 1 of andere Oost-Europese heroïnehoer die zich op Youporn.com in alle gaten laat nemen. Zo is voor mij de cirkel rond, en kan ik spoedig weer nieuwe gasten ontvangen in mijn ovengestookte paradijsje!”

Hoogtepunt: Het laatste nummer begon leuk.

Dieptepunt: De alom aanwezige housedrek.    

Twijfelgeval, aanrader of bagger? Toch wel een flinke afrader.

Oordeel zelf: luisteren naar Nervous Nitelife

Luister ook eens naar: Nite:Life 18 - Tom Stephan  

Tom Stephan

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws