Mezzanine de l'alcazar - Vol.8 (Defected)

Partyscene Redactie | 18 december 2009
music

Non, je ne regrette rien!

Intro: Defected’s meer culinaire lijn verzorgt onder meer de soundtrack voor 1 van de hotspots van Parijs, het restaurant ‘Mezzanine de l'Alcazar’. Waar dineren en dansen altijd hand in hand gaan.

Cd hoesGenre: lounge en house.

Bijzonderheden: Leuk voor die Fransen natuurlijk, maar voor ons zou het al heel wat zijn als we er wat mee kunnen tijdens ons jaarlijkse, opgedrongen, kerstdiner. Rest assured, dat komt tot allement pour la boulanger, et assiez problamement moustache, zoals de toeristen in Quartier Latin tegenwoordig plegen te zeggen. Het voorgerecht wordt dan weliswaar wat lauw en niet al te snel opgediend, tegen de tijd dat de tiramisu opgediend wordt, trilt het servies toch vrolijk mee met de uitgeserveerde baslijnen. En als we dan na een 'cafe Irlandais' of 2, onder regie van Dj Michael Canitrot voor de gelhaard kunnen gaan dansen, kan de avond natuurlijk helemaal niet meer stuk. Ook in het dinerdansant-genre laat Defected zien dat het, zoals zovaak, weer een hele fraaie verzamelaar weet op te boeren.

Hoogtepunten: Lisa Shaw, Geoffrewy Williams, Swamburger, South Street Player en nog een nummer of wat.

Dieptepunt: Op laag volume wil de aandacht bij de eerste cd nog wel eens afdwalen. 

Twijfelgeval, aanrader of bagger? Voor avonturiers, pioniers en eerstelijns trendvolgers valt hier weinig eer aan te behalen. Ik bedoel: Dennis Ferrers vorige single, en Michel Cleis? Maar voor wie daar niet zo zwaar aan tilt, is dit een mooie compilatie om een gezellig avondje te begeleiden.

Oordeel zelf: luisteren naar Mezzanine de l'alcazar  

Luister ook eens naar: Supperclub

Mezzanine de l'alcazar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws