Supperclub - Naivety (United Recordings)

Partyscene Redactie | 23 juni 2009
music

Jong geleerd, oud gedaan

Intro: Voor wie bij het woord lounge-cd spontaan haarballen begint te braken, maar een kwalitatief hoogstaand product met een laag beats per minute-gehalte best weet te waarderen, is er nu dan de oplossing. Houseveteraan Marcello introduceert hierbij de nieuwe trend ‘Slow dancing’. Op bescheiden volume geschikt voor bij de barbecue, en absoluut draaglijk voor schoonmoeder Eucalypta.

Op het vijfde deel van deze tegenhanger van de tien geboden, de negen zonden - volgens het evangelie van de Supperclub, is het voorganger Marcello, één van de Godfathers van de Nederlandse housescene, die de geboden in de twee, plastic, schijven mag krassen.Genre: Slow dancing

Bijzonderheden: Op het vijfde deel van deze tegenhanger van de tien geboden, de negen zonden - volgens het evangelie van de Supperclub, is het voorganger Marcello, één van de Godfathers van de Nederlandse housescene, die de geboden in de twee, plastic, schijven mag krassen. En Marcello neemt zijn taak zoals gewoonlijk heel serieus. Met een mooie tempo-opbouw worden we vanaf sofa-chillout twee-en-een-half uur lang meegevoerd naar de uiterste grenzen van waar die donkere laidback house nog net geen vette technostamper wordt. Een slaperig mediterraan sfeertje dat langzaam opbouwt naar een eerste stapje op de dansvloer. Marcello presenteert hier een mooie, brede, platenkeuze, en vooral ook een tracklist met een lange houdbaarheidsdatum.

Hoogtepunt: DJ Marcello gaat al vele jaren mee in de dancescene. Met al die opgepikte bagage is dit nou typisch zo’n man die je wel een compilatie als deze kunt laten samenstellen. Van dub via minimal tot aan een groovende 303; chillen klonk nog nooit zo lekker!

Dieptepunt: Kan de volgende Supperclub editie hier nog wel aan tippen?

Twijfelgeval, aanrader of bagger? Aanrader dus.

Oordeel zelf: Luisteren naar: Supperclub - Naivety

Luister ook eens naar: Supperclub presents The End

Supperclub

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws