Le le - Flage (Magnetron)

Partyscene Redactie | 2 april 2008
music

Croque Monsieur

Intro: Hahahahahahaha ...

Genre: Dancesmash-hits. 

n tijden niet zo gelachen als tijdens het beluisteren van dit album.Bijzonderheden: ... in tijden niet zo gelachen als tijdens het beluisteren van dit album. Wat nou, goeie humor komt alleen uit Engeland? Kom daar maar eens met een album vol vette sounds en internationale teksten in steenkolen-Engels, Schweinstein-Duits, Papa-fume-un-pipe-Francais en een paar oer-Hollandse steekwoorden, waar je nog vrolijk van wordt ook?

De muziek klinkt echt verre van nieuw, en is behoorlijk geript van discocoryfeeën, house-iconen, electro-titanen en vooral van Franse filterdisco-producers. De teksten gaan echt helemaal nergens over. Van een hoestbui via een opsomming van broekmodellen naar een menukaart uit de typisch Franse keuken.

Toch luistert het album best lekker weg. Rimer 'Comtrom' London en Piet 'T-shirt' Para produceren een bak vol vette sounds en Jeugd van Tegenwoordig-bandlid Serge Fabarge heeft er absoluut geen moeite mee om een heel album vol te 'lulu'. Als heel Europa Geerts filmpje gezien heeft, kunnen we dan daarna alsjeblieft Hollands volgende trots, LeLe, van de zomer over de Mediterrane stranden horen schallen?

Hoogtepunt: Cul de sac allemaal. Wat betekende dat ook alweer? Het klinkt wel lekker seksistisch en grof in ieder geval. Eh, hoogtepunt dus?

Dieptepunt: Als persi'Flage' had het wel wat scherper gekund.

Twijfelgeval, aanrader of bagger? Aanrader voor iedereen die de hele 'scene' nog met een korreltje zout kan nemen.

Oordeel zelf: Luisteren naar Lele

Lele

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws