For the love of house 2006 (Defected)

Partyscene Redactie | 24 november 2006
music

Let Defected entertain you

Intro: Het label Defected vindt altijd wel weer een goed excuus om een cd uit te brengen. En is er even geen excuus voorhanden, dan doen ze het toch gewoon: For the love of house?

For the love of house is geen nieuw concept. Het is een jaarlijks overzicht van belangrijkste clubplaten die in het hoogseizoen zijn uitgebracht. Een seizoen dat ruwweg loopt van de Winter Music Conference in Miami tot aan de sluitingsavond van de befaamde club Space in IbizaGenre: Houseoverzicht 2006.

Bijzonderheden: For the love of house is geen nieuw concept. Het is een jaarlijks overzicht van belangrijkste clubplaten die in het hoogseizoen zijn uitgebracht. Een seizoen dat ruwweg loopt van de Winter Music Conference in Miami tot aan de sluitingsavond van de befaamde club Space in Ibiza. Van de vrolijkste dansvloervuller tot de ultieme tripplaat, Defected zet ze voor je op een rijtje. 44 nummers verspreid over drie cd's. Wat je ook van deze hypercommerciële verzamelaars vindt, Defected heeft wel een enorme neus voor de populairste sounds op de hedendaagse dansvloer. Van de beste deephouse tot garage, van de heetste latinhouse tot electro, het staat er allemaal op. En geen platenkeus onder het motto: ‘als het maar trendy is, dan is het goed.’ Nee, Defected gaat puur voor de uitschieters. Ook al is dit typisch zo’n setje dat volgend jaar je kast ingaat, en er nog maar zelden uit zal komen, For The Love of House is evengoed een fraai overzicht van wat in 2006 de dansvloer in beweging heeft gezet.    

Hoogtepunten: De eerste cd met fijne tracks van Fish Go Deep, Dennis Ferrer, Ben Westbeech en nog veel meer, en de derde cd met flink wat sterke electrohouse-achtige tracks.

Dieptepunt: Tweederde van cd twee is vooral stampen en nog eens doorstampen.  

Twijfelgeval, aanrader of bagger? Aanrader, een mooi jaaroverzicht van de betere clubplaten. Let Defected entertain you!

Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Defected in the House

Defected

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws