Logistics - Now More Than Ever (Hospital Records)

Partyscene Redactie | 18 augustus 2006
music

Logistic - Now More Than EverIntro: Drum & bass-land wordt in september opgeschrikt door een ware Logistics-tsunami. Maarliefst 25 tracks selecteerde de Britse producer op zijn debuutalbum Now More Than Ever. Begeleid door Hospital-labelbaas London Elektricity, staat Logistics aan het begin van een glansrijke carriere.

Door: Aart Gaasbeek

Bijzonderheden: De Britse dj/producer Logistics komt uit een muzikale nest. Dat hoor je terug in zijn muziek. Broer Nu:tone is al een gevestigde naam in de drum & bass scene. Nu is het de beurt aan de jongste telg uit de familie Gresham. CD 1, getiteld 'Now', belicht de instrumentale en jazzy variant van de drum & bass. Ook de electrohype is doorgedrongen tot de drum & bass-scene. De daarbij kenmerkende vocoder wordt dan ook veelvuldig uit de kast gehaald. Op de tweede cd, getiteld 'More than ever', komt de duistere, stevige kant van Logistics naar voren. Een sound die doet denken aan het vroegere werk van grootheden als Ed Rush & Optical, maar dan net wat meer van deze tijd. Nog strakker geproduceerd bovendien.
Hoogtepunt: 25 tracks selecteren op je debuutalbum is bewonderenswaardig.
Dieptepunt: Het album in zijn volledigheid uitzitten is een lange, soms wat eentonige, zit? Maar hey, dit is drum & bass.
Twijfelgeval, aanrader of bagger: Voor de liefhebbers van deze sound is dit album een must have.

Logistics

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws