Sessions mixed by Dj Sneak (Ministry of Sound)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Vet!Luisteren naar Sneak's Sessions

Intro: Vanavond aten we patat met frikadel. En een slaatje. En deelden we een loempia speciaal. Ikzelf nam er ook nog een Mexicano bij. Lekker Latin. Ik voelde mijn buikje groeien. Vet en latin. Waar deed dat me aan denken? Welke taak had ik op me genomen maar nog niet volbracht? Bij mijn laatste boer schoot het toch nog mijn hoofd in. Dj Sneak zijn sessie in The Ministry.

Tekst: John

Genre: Gaan met die Frikadel-house!
Bijzonderheden: Nadat we koffie gedronken hadden, excuseerde ik mezelf. Ik zei dat ik nu toch echt een stukje over discjockey Sneak moest gaan schrijven. Mijn huisgenoten hadden hiervoor gelukkig alle begrip. Ik zette de cd aan en de het viel me gelijk op dat Sneak er nogal een stevig tempo in zette. Wat was hij van plan? Moesten we soms zweet op ons voorhoofd krijgen? Sneak mixte vakkundig zijn platen aan elkaar. Allemaal met dezelfde gedachte. Dat was wel duidelijk. We zouden moeten gaan dansen tot we er bij neer zouden vallen. Ik riep mijn huisgenoten erbij. Na met grote tegenzin de tv uitgezet te hebben, kwamen ze uiteindelijk toch opdagen. Ook zij merkten op dat Sneak de confrontatie op zocht met de luisteraars. Zijn beats waren opzettelijk zo uitgezocht, dat je er haast niet stil bij kon zitten. Al snel dansten we met z'n allen om de barkruk heen. Oksels werden vochtig, de deodorant gaf al spoedig de strijd op. Bij de tweede cd merkte ik dat de nummers steeds beter werden. Daar genoot ik liever alleen van. Ik zette mijn horloge twee uur vooruit, en kon iedereen ervan overtuigen dat het bedtijd was. Met veel plezier luisterde ik deze cd stiekem helemaal af. Vette platen, Sneak! Bijna geen een nummer bleef in mijn herinnering hangen, maar hij hield me toch twee en half uur aan het swingen. Wat een kerel. Vet!
Hoogtepunt: Afsluiter Only Freak met 'Viper Vapour'.
Dieptepunten: D.O.N.S. feat. Technotronic - Pump up the jam. 1 van de flauwere hits van heel ver terug in 2005. Del Costa & Pedro mogen er trouwens ook best (niet) zijn.
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Pure entertainment, deze cd. Aan de dansbaarheid valt niks af te dingen. Maar veel bijzondere hebbedingetjes zitten er nu ook weer niet tussen. Kijken hoe de volgende patient, Josh Wink, zijn avondje Ministry in gaat vullen.
Oordeel: 7
Luister ook eens naar:
Housekeepin

Sessions - Steve Angello

Meer Sneak

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws