Damian Lazarus - Suck My Deck (Bugged Out)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Miami vibes


Intro: Het Britse label Bugged Out heeft zich dankzij toonaangevende releases in de loop der jaren aan de top genesteld. Vorig jaar zomer werd een nieuwe serie Suck My Deck gelanceerd, waarvan de eerste cd is samengesteld door Ivan Smagghe. Damien Lazarus is met een sensationele selectie verantwoordelijk voor de opvolger: ongetwijfeld de hit van deze zomer!

Tekst: Iddo

Genre: House t/m techno
Bijzonderheden: Traditiegetrouw komt de internationale dancescene eind maart in het zonnige Miami bijeen om te netwerken en feesten. Naast de nachtelijke evenementen, vinden er in de trendy badplaats sensationele afterparty's plaats, met als decor immense zwembaden en veranda's die uitzicht bieden op de Atlantische Oceaan. Damien Lazarus wist ergens aan de kust in de vroege uurtjes te imponeren met een prachtige dj-set. Het aanwezige Bugged Out was zeer onder de indruk, en zag in zijn sound de ideale invulling van de nieuwe Suck My Deck-cd. De compilatie is door zijn warme melodieuze toon ideaal gepland, nu de zomer voor de deur staat. Lazarus selecteerde zestien tracks waar een ongekende schoonheid vanuit gaat en iedere dansliefhebber van zal smullen. Het is geen toegespitste mix van een bepaalde stroming, maar een intrigerende verzameling van diepe house en techno. 'Flash 1' van Break 3000 vormt de opening van een geestverruimende trip, waarna James Holden met zijn verfijnde remix van System 7's 'Planet 7' laat horen waarom hij momenteel de revelatie is. Ricardo Villalobos is vervolgens verantwoordelijk voor een hilarische remix van Thomas Dolby's 'One Of Our Submarines'. Maar Max Fresh, I':Cube, Midnight Mike, Ewan Pearson en Superpitcher zijn eveneens in staat om fantastische remixbijdragen te verzorgen. Dit alles maakt van Suck My Deck een goddelijke mix, die je vooral naar de zomer laat verlangen.
Hoogtepunt: Alle zestien goed!
Dieptepunt: Afwezig
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Aanrader!
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Ivan Smagghe - Suck My Deck, Steve Bug - Bugnology, John Digweed - Fabric 20
Oordeel: 8,5

Love2Party mag 5 exemplaren weggeven. Stuur Marcel het goede antwoord op de volgende vraag: Wie stelde de vorige Suck My Deck-cd samen? Alleen de antwoorden met volledige adresgegevens worden in behandeling genomen. Succes.

Meer info: Damien Lazarus

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws