Client - City (Toast Hawaii)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Hoop doet leven...


Intro: Waarom Depeche Mode-man Andy Fletcher zich zo blijft inzetten voor de muziek van de meiden van Client, blijft ons een raadsel. Zijn label 'Toast Hawaii' poept nu al 7 releases lang alleen-maar-Client-plaatjes uit. Maar helaas, de vooruitgang van deze lieve meisjes gaat met wel heeeeeeeeeeeeeeeeele kleine stapjes.

Tekst: John

Genre: Electroclash.
Bijzonderheden: Deze keer doen ook Martin Gore, Carl Barat en Pete Doherty mee. Helaas helpt dat ook al niet. De meiden zingen nog steeds niet mooi en de liedjes zijn grauw en/of vlak. Enige uitschieter, en waarschijnlijk de basis voor de volgende 7 releases, is het nummer 'Radio'. (Toevallig ook de eerste - en hopelijk laatste - single). Het kan misschien dus toch? Ach, hoop doet leven, het leven duurt maar even. En om je toch nog een leuke herinnering aan de meiden te geven - in plaats van negatief gezeik - dan maar wat foto's. Een stuk of zeven...




Hoogtepunt: 'Radio'
Dieptepunt: De rest...
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Doe een gok! Mail ondergetekende en win dit album. Slechts 1 exemplaar beschikbaar! Mijn promo dus.
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Een vakbondsleider. Voorlopig ook vooral veel geblaat en weinig wol.
Oordeel: 3

Luisteren naar: Client

Love2party essentials:
Client - Client
Client-The price of love
Client-Here and now

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws