Pink Paradise Paris DVD (Virgin)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Discover The Pink Paradise RevueIntro: De brievenbus zit iedere dag weer vol verrassingen. Het ene pakje bevat de nieuwe albums van Frederic Galliano, The Youngsters en Avril, alledrie op F Comm uit Frankrijk. Het andere pakje komt ook uit Frankrijk, ook nog uit Parijs, maar bevat een verrassing van een hele andere orde. De dames van Striptease club Pink Paradise geven zichzelf, op verzoek, bloot. 'The hottest club in Paris shows its beauties & reveals it's strip-tease Table Dance Secrets", belooft de hoes. De soundtrack schijnt de reden te zijn dat hij in de brievenbus is beland.

Tekst: Nico

Genre: Blote vrouwen op zwoele Franse house?
Bijzonderheden: Laten we eerlijk zijn, wie vindt het vervelend om een DVD in de bus te krijgen, die geheel is gevuld met dames, die op jouw verzoek uit de kleren gaan? Het is lullig als je geen dvd-speler hebt, maar verder. Of je bent een hele koele heteroseksuele vrouw. Dan nog kom je aardig weg met het feit dat er op de dvd ook zoiets staat als: 'Every secret of a striptease in 3 lessons.....Show Stage, Strip-Tease en Table Dance', toch leuk voor thuis op de keukentafel of rond de trapleuning. Maar het gaat blijkbaar om de soundtrack met tracks van David Guetta, Bob Sinclar, DJ LBR, Martin Solveig, DJ Gregory, Skalp en Sexodisco, die hem op de redactie deed belanden. Om die te beoordelen moet je wel de hele dvd doorbladeren, wil je al deze tracks te horen krijgen. En dat betekent dat je in ieder geval Lilje, Lou, Rasa, Luana, Veronique, Anastasia, Jade en Sarah uit de kleren moet laten gaan. En de drie levenslessen van de striptease moet doorlopen. En backstage moet gaan om te zien hoe Sarah en Anastasia het zo gezellig hebben met elkaar in de jacuzzi.
De Pink Paradise club in Parijs is van Cathy & David Guetta, die dus ook een dikke vinger in de pap had bij de samenstelling van de soundtrack. Maar zo mooi als dat de club en een aantal van de vrouwen er ook uitzien, hoe sexy de zwoele grooves ook zijn, de techniek is een klein drama. Iedere keer kom je weer terug in het hoofdmenu, waarvandaan het een ellende is om in het submenu te komen. Ik heb uit pure noodzaak Veronique een paar keer uit de kleren zien gaan. Al zijn er ergere dingen op de wereld.
Hoogtepunt: De combi Chris Willis' - I'm Your Fantasy en Veronique
Dieptepunt: De techniek en het hoge gehalte aan opgepompte tieten
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Bagger, nou nee...daarvoor is de muziek te lekker, en zit een te groot aantal van de vrouwen te goed in het vel. Verder is het een volstrekt overbodige release.
Als je dit goed vindt luister/kijk dan ook eens naar: bespaar me de details
Oordeel: 5 (voor de muziek, en Veronique)

Meer info: Pink Paradise

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws