Vincent de Wit & Carlos Rios - False Surrender (Patterns)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Technoproducers op hun best!



Vincent de Wit & Stephan de Wit at work

Intro: Aankomende vrijdag zal Secret Cinema zijn nieuwe album presenteren tijdens een speciaal evenement in de Rotterdamse club Las Palmas. Deze avond kan je een extra lang optreden van de Rotterdamse topproducer verwachten. Een show met veel eigen producties, maar ongetwijfeld zal je ook zijn remix van 'False Surrender' voorbij horen komen.

Tekst: Iddo

Genre: Techno
Bijzonderheden: Vincent de Wit en Carlos Rios zijn al enkele jaren als duo live te bewonderen op technofeesten. Bij de bezoekers staat de show bekend om zijn duistere krachten: een combinatie van off-beat, soundscapes en bikkelharde bassen. Deze spannende muziek is Rotterdammer Jeroen Verheij aka Secret Cinema goed bevallen, vandaar zijn remix van 'False Surrender'. Op de b-kant staat het origineel van Rios en de Wit, een knaller voor het hoogtepunt van een avond. Verheij maakt de track wat 'vriendelijker' door de accenten te verplaatsen. Er zit een waanzinnige funky groove in waar een brede doelgroep van zal genieten. Op de b-kant staat ook een solotrack van Vincent de Wit, genaamd 'Space Mountain'. In het nummer komen mooie geluiden met elkaar samen. En door toevoeging van andere klanken wordt een heftige climax bereikt.
Hoogtepunt: False Surrender - Secret Cinema remix
Dieptepunt: -
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Aanrader, vooral de a-kant is voor een brede doelgroep aantrekkelijk.
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: De nieuwe lp van Secret Cinema: Revenge Of A Nerd, en andere releases van Carlos Rios en Vincent de Wit.
Oordeel: 7+

Dont forget: Secret Cinema release party: vrijdag in Las Palmas!!

Meer info:
Secret Cinema
Vincent de Wit
Carlos Rios

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws