The Disco-Tech of Cosmo (Yellow)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Genieten van 0.01 tot en met 70.52

Intro: Deze Dj Cosmo is dus NIET de kwal die samen met Mythos hele vervelende versies maakte van plaatjes als Unchained Melody en Send Me An Angel. En zeker NIET de oplichter uit Berkel die een spoor van rampspoed achter zich liet. Deze Cosmo is: Colleen Murphy, een dame die haar (disco)klassieken heel goed kent en voor ons een uiterst opzwepende set neerzet. Een cd gevuld met een hele zwik aan Cosmos-favourieten, duidelijk met plezier bij elkaar gezocht.

Tekst: John

Genre: House en disco met soul. Maar wel soul met ballen!
Bijzonderheden: En dan maar eens proberen nuchter en to-the-point te blijven. Moeilijk, tijdens deze doorlopende voorstelling, met een hoofdrol voor de heerlijkste electro, soul, garage en discoplaten. Je oor voortdurend gestreeld door de nummers die Cosmo bijeen zocht. Nummers die je vanaf het begin van de cd al meteen pakken. Vanaf garagehouse-opener 'Brandy Volant' is het alleen maar genieten. Ewan Pearsons remixen van The Flaws en Jaymz Nylon, classic Italo-Americanos Alexander Robotnick en Gino Soccio, Carl Craigs Science fiction. Maar ook disco-die-er-nog-steeds-toe-doet van Rafael Cameron en Johnny Harris. Alex Kids remix van 'Fertile ground', Chicken Lips, Morgan Geist in The Rapture en superuitsmijter Los Chicarrons completeren deze lijst. Het bewijs ligt er. Ook in de uptempo-danssector struikel je over de juweeltjes.
Hoogtepunt: De hele cd van begin tot eind.
Dieptepunt: Ik dacht het niet!
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Aanrader! Dansen en/of luisteren naar de fijnste muziek. Wat zoek je nog meer in een cd?
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Dimitri From Paris - After the Playboy Mansion (Vol. 1 & 2)
Oordeel: 9

Yellow Productions (niet echt up to date)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws