Dj Pippi & Jamie Lewis - In The Mix 2003 (Clubstar)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Dromerige, vocale house van Italiaanse bodem


Intro: Dj Pippi en Jamie Lewis hebben het ontzettend druk. Ieder weekend zijn ze te vinden in de betere clubs op aarde. En terecht, want met hun zomerse vocale platen krijgen ze zelfs de stijfste mensen aan het dansen. Ondanks het drukke tourschema hadden de heren tijd om de vierde cd voor Clubstar te mixen.

Tekst: Iddo

Genre: House
Bijzonderheden: Op de dubbel-cd staan twee sets die de heren afzonderlijk voor hun rekening hebben genomen. En dat is jammer, want een directe confrontatie had de spanning kunnen vergroten. Dj Pippi neemt cd 1 voor zijn rekening. De geboren Italiaan mixt twaalf bekende houseplaten als 'Don't Give Up' van Kathy Brown (in de Sebastian Leger remix) en 'Love & Tears' van Aquarian Dreams aan elkaar. Waar dj Pippi het vooral van moet hebben is de positieve energie. Gelukkig weet Jamie Lewis dat ook. De dj/producer gaat met veertien platen alleen iets meer de diepte in. Door de iets minder bekende platenkeuze onderscheidt hij zich van Pippi. Dit deel kun je blindelings aanschaffen wanneer je de voorgaande drie al hebt. Echt veel is er aan de sound niet veranderd.
Hoogtepunt: De twee mixen zitten er vol mee
Dieptepunt: Er is geen dieptepunt aanwezig.
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Twijfelgeval. De echte housejunk heeft de betere tracks allang in zijn of haar bezit. Ondanks dat is het niet vervelend om deze zonnige sets te horen.
Als je dit goed vindt luister dan ook eens naar: Deel 1 t/m 3 van deze serie en andere releases op Clubstar.
Oordeel:7,5

Meer info:
Clubstar
Dj Pippi
Jamie Lewis

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws