Laidback Luke - Windmill Skill (United)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Check out this windmill skill!



Luister via de audio-button naar Windmill Skill

Intro: Check out this windmill skill!, brult de mc uit Rocking With The Best, tevens opener van deze cd. Hij kan onze visie op dit mixalbum niet beter verwoorden.

Tekst: Marcel

Genre:
Pompende house en groovy techno.
Bijzonderheden: 35 tracks gemixt binnen 70 minuten. Tracks en remixen van onder andere Mr G, Jungle Brothers, Audio Bullys, Jark Prongo en Sneak. In Nederland kan je dat maar van 1 dj verwachten: Laidback Luke. Niet dat geen enkele andere jock de techniek bezit om dit na te doen, maar voor de in Aalsmeer woonachtige dj/producer is het zijn handelsmerk geworden. Luke van Scheppingen (26) heeft vooral als producer al een prachtige carriere achter de rug. Hij heeft twee studioalbums achter zijn naam staan, produceerde een flinke stapel house en technoplaten en remixte onder andere Daft Punk. Muziek maken is zijn werk, draaien pure passie. Ook voor Luke geldt dat na een week hard werken, het in het weekend feest moet zijn. Als hij draait, viert hij zijn eigen feestje. Dat is wel te horen aan Windmill Skill. Vanaf nu feesten we met hem mee. Ook doordeweeks.
Hoogtepunt: Terence Trend D'arby met 'Dance Little Sister' gemixt met de techno van Technasia-helft Charles Siegling. Reken maar dat er gedanst wordt!
Dieptepunt: Mc Marxman: Cause We Can Get Enough!
Aanrader, twijfelgeval of bagger: Aanrader. Met Windmill Skill koop je niet alleen een cd, maar krijgt je via een code toegang tot exclusieve internetdownloads van video's en tracks, prijsvragen en een remixcontest. Dat maakt de aanschaf extra leuk.
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Crydamoure presents Waves Volume 1 & 2.
Oordeel: 9

Laidback Luke

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws