Lost Language - Exhibition (Lost Language Recordings)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Een zeer complete compilatie


Intro: Lost Language Recordings laat met het toepasselijk genaamde 'Exhibition' zien wat ze de afgelopen jaren allemaal hebben uitgebracht. Is de eerste CD vooral een expose van oudere releases (gemixt door Solar Stone), de tweede CD, gemixt door Ben Lost, bestaat vooral uit wat nieuwere dingetjes. Een bovengemiddelde compilatie.

Tekst: Menno

Genre: Trance / Progressive
Bijzonderheden: Het Lost Language label is geen kleine jongen in de trancewereld en dat blijkt eens te meer met deze compilatie. Een indrukwekkende verzameling tracks van onder andere Solar Stone (met het bekende 'Solarcoaster' en 'Seven Cities') en Accadia ('Into The Dawn'). Solar Stone concentreert zich op CD 1 vooral op de oudere releases terwijl Ben Lost op CD 2 wat meer de nadruk legt op het nieuwe spul van Lost Language Recordings. Ook bij deze compilatie ligt het zwaartepunt op het laten horen van de tracks, met als gevolg dat het niet ongewoon is dat een track zes minuten door blijft ratelen. Niettemin zit 'Exhibition' degelijk in elkaar en zitten de sterke kanten van deze dubbelaar vooral in de tracklisting.
Hoogtepunt: Miro - By Your Side (Ian Wilkie Mix)
Dieptepunt: Niet noemenswaardig.
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Een aanrader wel, vooral voor de liefhebbers van trance en progressive sounds zal deze compilatie verplichte kost zijn.
Oordeel: 7,5

Meer info: Lost Language

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws