The Matrixx 3 - The hottest clubhits (Digidance)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Het gevoel van The Matrixx


Intro: De laatste loodjes van het festivalseizoen, en niet de minste. Komend weekend kun je kiezen uit het driedaagse Lowlands Festival of de tweede editie van Decibel Outdoor, op recreatieoord Binnenmaas, onder de rook van Rotterdam. De succesvolle club The Matrixx host op Decibel de trance Area, en in de lijst met aansprekende namen ontbreekt resident Jochen niet. Recent verscheen het derde deel van de clubmix.

Tekst: Iddo

Genre: Clubtrance
Bijzonderheden: The Matrixx uit Nijmegen geniet sinds zijn opening in december 2001 van een grote populariteit. Iedere week is de tent tot de nok toe gevuld met liefhebbers van trance, club en hardhouse. De jonge club heeft al vele grootheden achter de draaitafels mogen verwelkomen, waaronder Judge Jules, Tiesto, Armin van Buuren en Johan Gielen. Bezoekers van The Matrixx zijn veelal erg lovend over de bijzondere sfeer. Er is een opmerkelijke saamhorigheid, mede dat dankzij de voor hen ultieme feestmuziek. Daar is deze derde mix cd van The Matrixx het levendige bewijs van. Resident Dj Jochen mixt achttien bekende clubtrance hits aan elkaar. Geen poespas van white labels of onbekende releases, dit is zeker voor de bezoekers van de Nijmeegse club een feest van herkenning. Niet moeilijk doen, gewoon lekker feesten. Soms is het wel wat te voorspelbaar maar daardoor wel snel feest. Dat is het gevoel van The Matrixx.
Hoogtepunt: Dj Cor Fijneman Feat. Jan Johnston - Venus
Dieptepunt: Vaak te voorspelbare combinaties.
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Een aanrader voor de mensen die het gevoel van The Matrixx willen ervaren. Voor alle anderen zijn er betere opties voorhanden om aan deze muziek te komen.
Als je dit goed vindt luister dan ook eens naar: Deel een en twee. Je kan ze op de site van The Matrixx nog steeds bestellen.
Oordeel: 6,5

The Matrixx zal tijdens Decibel outdoor 30 augustus aanstaande een area hosten. Tijdens dit nachtelijke spektakel treden op: Judge Jules, Johan Gielen, Ghost, Marcel Woods, Cor Fijneman, Jochen, Eddie Halliwell en Tomcraft. Hiervoor is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Meer info:
The Matrixx
Dj Jochen
Decibel festival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws