Aroma Therapy 1 (News)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

And the beat goes on and on and on and...


Een van de belangrijkste exportproducten van Belgie is (en dat al jarenlang) muziek, met een niet misverstane rol voor dance. Een belangrijke leverancier van dit genre is de platenmaatschappij News, die zijn roots heeft in platenzaak Music Man in Gent. En omdat het beschikt over een enorme partij labels, is het gelukt om een aantal toonaangevende compilaties neer te zetten, zoals o.a. Serious Beats, Solid Sounds en Dance Train.

Tekst: John


Een van die labels is Aroma, opgericht in 1998, met de succesvolle release van Cricco Castelli hit Life is changing, door Raoul, dj in de Food Club, en een dj met een aardige staat van dienst ook. Om het vijf-jarig bestaan van het label te vieren, mixte hij een overzicht van zijn label aan elkaar. Et voila, hier is ie dan, een verzameling Quality Deep and Funky Housemusic, zoals Raoul zelf zegt. De cd laat zich beluisteren als een uurtje clubben, dus verwacht geen noviteiten, maar laat gewoon het zweet uit je porien stromen, met de volumeknop vol open.


Opener Da Cuban Heelz is een pre-Naked Music remix van de nu doorgebroken Miguel Migs, met vrolijke latin beats. Swirl people komen we maar liefst 3 keer tegen, maar dit is dan ook Raouls eigen project. Natuurlijk ook een freaky remix van Cricco, en nog wat meer diepe platen. Precies halverwege komt de funk binnensluipen en die krijgen we er niet meer uit. Zelfs Zap Mama komt in een heel erg funky afromix voorbij. Verder een hele rij Amerikaanse producties, kortom een serieuze doch vrolijke dansvloervuller, met zowel piano als 303 in da house.

Raoul

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws