The Stitch featuring Jocelyn Brown - Suspicious (Stitch)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Jocelyn Brown: return of a souldiva!

Iedereen kent ze wel. DIe echte vakantie housenummertje die na de zomerperiode het gros van feestend Nederland ook kent. Ik noem bijvoorbeeld 'Free' van Ultra Nate, 'It Just Won't Do' van Tim De Luxe en zo kunnen we er nog een tiental opsommen. Een voor een steengoede platen die bij velen het zomervakantiegevoel laat terugkomen.

Tekst: Little Tim

Stitch (USA) heeft in samenwerking met niemand minder dan Jocelyn Brown een plaat geproduceerd die wellicht ook in het rijtje van de house hits van de zomer van 2002 terug te vinden is. Twee prachtige nummers vullen dit stukje vinyl.

De a-kant is gevuld met The Full Vocal Mix, een nummer met veel gevoel en diepgang. Met veel vocale ondersteuning van Jocelyn Brown en een gospel achtergrondkoor, is deze kant vooral zeer luistervriendelijk. Deze track is eerder het type house dat je kunt terug horen in de Amerikaanse deephouse- en garage-georienteerde clubs als Paradise Garage of de Loft.



Meer info: The Stitch

Op de b-kant vinden we de stevigere 626 Mix, die twee euforische momenten kent. Een flinke baslijn en veel extra sampeltjes maken deze track helemaal af. Naast alle drukte in de muziek, komen er ook een aantal rustpunten in voor waar Jocelyn Brown haar stem op loslaat en wat een ware climax tot gevolg heeft. Een plaat die swingt als een tierelier en waar de mensen op de dansvloer zeker positief op zullen reageren. Heel de zomer lang!

Beoordeling: 7,5

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws