Dj Jani Experience 1 (Blackhole)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Groovy, funky en vooral zomers!

Alhoewel het Blackhole label van Tiesto en consorten het stempel trance op hun neus gedrukt heeft, lijken ze zich te gaan verbreden. Zo verscheen er vorige maand een prachtig album van Way Out West en bewees Tiesto over andere kwaliteiten te beschikken dan louter het melodieuze werk. Terwijl die twee projecten nog enige raakvlakken hebben met het Blackhole-keurmerk, laat dj Jani horen dat het veel gekker kan! Zijn mixalbum is een verzameling van zomerse tracks, welke de koude winterdagen zonder twijfel genoeg warmte zullen brengen.

Jani begon zijn prille carriere ergens in '99 in een Amsterdamse bardancing. Garage, house en filterdisco waren zijn favoriete genres waardoor hij al snel verhuisde van de brallende cafebezoeker naar de zwetende clubber. Het publiek op Impulz, Dance Valley en Mysteryland dit jaar bleek toch een betere doelgroep voor de getalenteerde dj te zijn. Op zijn nieuwbakken mixalbum bewijst hij nogmaals waarom!

Vanaf het moment dat de eerste track speeltijd krijgt, weet je dat het goed komt. De Joey Negro Club Mix van Jakatta's 'American Dream' is natuurlijk een prachtig begin van een zwoele set. Vervolgens komen groovy producties en remixen van Soul Providers, Bini & Martini, Hardsoul en Richard F voorbij. Dus is het swingen geblazen daar de overgangen zorgvuldig worden ingezet en Jani op geen enkel dood moment te bespeuren is. Tezamen met Roog en Olav Basoski is dj Jani een nieuwe naam die de groovy en soulvolle house in Nederland meer gestalte gaat geven!

Luisteren naar Dj Jani Experience

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws