Kevin Yost - Road Less Travelled (Distance)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Kevin Yost is een Franse Amerikaan. Hij komt uit Amerika, maar draait en produceert Franse house. Pure deephouse, met mooie pianopartijen, uitstekende saxsolo's en een lekker gitaarrifje kenmerken het zwoele geluid van deze dj/producer. Hij weet deze stijl op een creatieve, veelzijdige manier te uiten en het vorige album 'One Starry Night' werd dan ook grijsgedraad door zowel dj's in de clubs als door de liefhebbers thuis in de huiskamers. De sound is warm, funky en jazzy, zoals menig liefhebber van dit genre het wilt hebben; met gevoel!

Op zijn nieuwe album 'Road Less Traveled' haalt Kevin veelvuldig dezelfde trucs uit als hij op de voorganger deed, maar het zijn wel verdomd effectieve kunstjes die hij flikt! Dertien Tracks van vijf a zes minuten die stuk voor stuk barsten van uitstekende groovy house, jazzy sounds en funky basslines. Het tempo is wat opgeschroefd vergeleken met de vorige plaat en daarom zal zijn muziek de komende maanden veelvuldig in de clubs te horen zijn, dat kan niet missen!

Vreemd genoeg is het feit dat deze dj/producer die zijn muziek veelal uitbrengt op het kwaliteitslabel Distance helemaal nog nooit in een Nederlandse club stond!? Bij deze dan: "clubeigenaren en andere programmeurs; doe ons en vele andere houseliefhebbers een lol door Kevin Yost eens naar ons koude kikkerlandje over te laten vliegen! Zijn warme klanken zullen ons klimaat absoluut goed doen!"

Luisteren naar Road Less Travelled

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws