Promiss - Wake Up Call (Basic Beat)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Marieke de Boef alias DJ Promiss kent haar klassieken van de dance. Na de verschijning van het mixalbum 'This Way Up' dat vorig jaar het levenslicht zag, is haar tweede compilatie 'Wake Up Call' een feit. Met een combinatie van stoere clubtracks en energieke house, bewijst de Haagse wederom de top te hebben bereikt in de Nederlandse clubscene.

Daar waar het vorige album floreerde door de uitgekiende mix van party georienteerde tracks en funky techno, gaat 'de belofte' op deze nieuwe cd wat meer de diepte in met sterke producties en remixen van onder andere Robbie Rivera, Futureshock en Richard F. Dit alles in een uitstekend verzorgde mix die onmogelijk bewegingloos aan je voorbij zal gaan, hetgeen nu juist het sterke punt van Promiss als dj is!

Deze compilatie is een weerspiegeling van haar dj sets in Israel, Spanje en natuurlijk ook in Holland waar haar bekendheid groeit met de dag. Toch een klein minpuntje is de overbodige 'rip-off' van het tijdloze '20 HZ' van Capricorn, die we natuurlijk liever horen dan 'Die waardeloze Blechtrommel!' Maar niet getreurd, want die fout wordt meteen hersteld met twee supersterke tracks van 2Kutt2 (Flare) en Frank Degrees (Be There, Remy & Serge remix). Het is voor Promiss uitkijken naar een nieuw alter ego, want een belofte is ze niet meer. Die is reeds uitgekomen!

Luisteren naar 'Wake Up CAll'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws