LTJ Bukem presents Earth Volume 4 (Good Looking)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

De befaamde Earth reeks, welbekend vanwege de mooie cd hoesjes, maar natuurlijk ook vanwege de wonderschone underground composities. Deephouse, funky, jazzy en soulvolle vibes en, zo af en toe, een vleugje intelligente drum & bass kenmerken dit schijfje kwaliteitsmuziek.

De Earth compilatie heeft, na haar eerste verschijning in '96, de redding van het label op haar geweten. Gelukkig maar, anders was al die kwaliteits- en huiskamer jungle van de Good Looking stal nooit uitgekomen. Op het eerste deel werd de boventoon nog gevoerd door drum & bass, maar was wel duidelijk dat de soul, jazz en funk uit de jaren zeventig, Bukem hebben geinspireerd voor hetgeen hij nu produceert. Deel twee typeert zich met de nodige hip hop en de nu zo populaire loungemuziek. Waarna deel drie de jazzy kant op ging. Nu is er deel vier, en wat schept onze verbazing? House... sfeervolle deephouse is in overvolle mate aanwezig op dit uitstekende vierde deel.


Luisteren naar Earth Vol. 4


Ook weer de complimenten voor de 'creators' van het mooie hoesje. De palmbomen, het groene regenwoud en het onbewoonde eilandje/strandje met de kabbelende golfjes, geven de sfeer op dit album perfect aan. De artiesten Makoto, Jon Beltram (Bekend vanwege zijn befaamde house producties) en Big Bud zorgen voor de toppers op dit album, maar eigenlijk valt geen ene track buiten de boot.

Een must voor tijdens de heropleving van je sexleven of om je met veel effect te vergezellen tijdens de studie. (misschien wordt het mede dankzij dit album toch nog wat met de scholing van deze auteur...) Ook perfect na het verlaten van die party waar je behoorlijk uit je dak bent gegaan en op een kwalitatieve manier wilt afbouwen. Het kan allemaal! Bukem heeft, zonder overigens zelf een track af te leveren, de lekkerste, geilste en relaxte tunes uitgezocht, zodat het vierde deel van de befaamde Earth-compilatie wederom een succes is geworden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws