Kevin Yost - One Starry Night Special Edition (Distance)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Het album 'One Starry Night', dat vorig jaar voor de nodige beroering in diephouseland zorgde, is opnieuw uitgebracht als dubbellaar. Met op de extra cd, remixen van onder andere Todd Edwards, Shazz en de door dj's aanbeden 'Extended Version' van de titeltrack 'One Starry Night'. Nietwaar Ronald Molendijk? Hij, maar ook vele anderen, draaide dit nummer grijs in de clubs.


Luisteren naar One Starry Night


Kevin Yost is een Franse Amerikaan. Hij komt uit Amerika, maar draait en produceert Franse house. Pure diephouse, met mooie pianopartijen, uitstekende saxsolo's en een lekker gitaarrifje. Hij weet deze muziek op een creatieve, veelzijdige manier te uiten op dit album. De sound is warm, funky en jazzy, zoals menig liefhebber van dit genre het wilt hebben; met gevoel!

Aan het originele album, dat vorig jaar verscheen is (gelukkig maar) niets veranderd. Die blijf je draaien, totdat er zoveel haken en krassen op de cd zitten, dat je hem wel weg kunt gooien. Dit opnieuw uitgebrachte album is dan ook een uitkomst voor diegene die toe was aan een nieuw schijfje. Distance en Yost; jullie worden bedankt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws