Waarom doet Headhunterz zo mysterieus over zijn nieuwe studio?

Stijn van Beers | 1 februari 2018
nieuws

Headhunterz heeft een nieuwe studio

Hoera, de nieuwe studio van Headhunterz is af! Dat laat hij trots zien op social media, want de studio is een droom die werkelijkheid wordt, aldus mister Heady himself. Vanaf het moment dat Headhunterz terugkeerde naar de hardstylescene heeft hij de deuren van zijn oude studio dicht gegooid en moest er een nieuwe komen. Een nieuw begin in zijn bekende scene, in deze studio moeten de nieuwe hits van de hardstyleproducer gecreëerd worden. Niet alleen zijn muziek, maar ook de maandelijkse podcast Hard With Style kon hier naar een hoger niveau worden gebracht. Na een maandenlange verbouwing is de studio nu eindelijk hier.

 

Introducing the brand new Music From Within Studio. A dream come true.

Een bericht gedeeld door HEADHUNTERZ (@headhunterz) op

Headhunterz geeft dus zelf al een tipje van de sluier weg, maar een van de bedrijven die meegewerkt heeft aan de nieuwe studio geeft nog veel meer informatie prijs, zij zeggen namelijk het volgende:

Naast de levering van de ATC monitoren hebben wij in januari een uitbreiding geïnstalleerd die podcastopnames met meerdere deelnemers mogelijk maakt.

Mysterieuze filmpjes en datums

Nu de nieuwe studio af is, moet dit natuurlijk gevierd worden. Heady denkt er ook zo over, maar hoe hij dit precies gaat vieren is nog onbekend. Wel verscheen er een mysterieus filmpje op zijn social media en werd bekend dat de uitzending van Hard With Style werd opgeschort naar 2 februari, met het onderschrift “It will all make sense very soon”.

 

02-02-2018

Een bericht gedeeld door HEADHUNTERZ (@headhunterz) op

Laat de datum bij dit filmpje nu ook net 2 februari zijn, allemaal erg toevallig. Maar wat houdt het nou precies in? Hier zullen we vrijdag achter komen, maar wel zijn er enkele speculaties, omdat Wildstylez exact hetzelfde filmpje ook op zijn social media heeft gedeeld. Komt het langverwachte mini album eraan, komt er misschien een Project 1 album/label, of hebben de twee samen de podcast gemaakt? We gaan het zien aankomende vrijdag.

Geniet voor nu van de laatste release van Headhunterz genaamd Takin It Back:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws