Check die Game of Thrones seizoen 8-spoilers!!!

Stijn van Beers | 10 februari 2018
nieuws

Game of Thrones seizoen 8

Een van de grootste series is toch wel Game of Thrones, seizoen 8 wordt momenteel opgenomen. Dat zal het laatste seizoen zijn en dus is het maar de vraag hoe deze serie zal aflopen. Met miljoenen kijkers is het belangrijk dat de finale geheim blijft, zo poseren de sterren in random posities tegen pottenkijkers en worden zelfs extra eindes geschoten, voor het geval dat er iets uit zou lekken voordat het volgend jaar officieel te bekijken is.

Lees ook: Aparte verboden middelen op Parklife Festival

Spoilers

Toch zijn er sommige die hard fans geweest die in het geheim de set van Game of Thrones zijn opgeslopen om zo een glimp van de ontknoping op te vangen. Een fan merkte een enorme explosie en veel vuur op, en hij merkt op dat het Winterfell is op de grond. Bekijk hieronder het filmpje en oordeel zelf:

HBO wil de scenes graag geheim houden, alleen deze explosie was zo groot dat de lokale bevolking dacht dat er echt iets aan de hand was en zij de brandweer hebben gealarmeerd. Toen deze op locatie aankwam, troffen ze veel rook, lichten en ongeveer 500 mensen aan voor een grote veldslag, alles was dus onder controle en hoorde bij de show.

Echt of toch nep?

Voordat je nu gaat bedenken welk vuurspuwend monster het huis van de Starks in brand heeft gestoken, de mogelijkheid is er dat dit een van de valstrikken is en dit dus niet het officiële einde van Game of Thrones is. We zullen dus nog een jaartje moeten wachten om te zien of dit echt het einde van de serie zal zijn, wij wachten in ieder geval in spanning af.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws