Ach en wee! Fajah Lourens stopt met het dj zijn!

Partyscene Redactie | 4 april 2018
nieuws

Beeld: YouTube

Killerbody-bekendheid hangt draaitafels aan de wilgen

Fajah Lourens. Bekend vanwege haar verleden als soapie en ander tv-werk en het pompen van lood en slurpen van brocolli-smoothies. Ze deed ook dj-dingen, maar hangt haar draaitafel binnenkort aan de wilgen.

Dat maakte de Killerbody-diva bekend op haar Facebook-profiel. Faya (de artiestennaam) stopt op 1 september 2018 officieel met draaien.

Te veel dingen tegelijk

'Ik heb een geweldige tijd gehad met fantastische buitenlandse boekingen, releases op grote labels en als kers op de taart mijn hitsingle SQUAT waarbij ik zelfs een platina plaat ontving. Maar nu vind ik het toch tijd om te stoppen. Naast draaien geef ik ook nog veel motivatielezingen en trainingen ik doe eigenlijk te veel dingen tegelijk. Als ik succesvoller wil worden zal ik mij meer moeten gaan focussen op mijn bedrijf MKBM en deze bezigheden en zal ik minder dingen tegelijkertijd moeten gaan doen', aldus Lourens.

Jammer of niet zo jammer?

Kortom, Fajah stort zich fulltime op lichaamsbeweging. Wat is jouw mening? Jammer dat Lourens stopt of is het inderdaad slimmer dat ze zich bezig gaat houden met body-killen?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws