Broederliefde lapte regels aan de laars: concert Spartastadion afgezegd

Geert van der Klugt | 11 april 2018
nieuws

Het Broederliefde concert te Spartastadion van 2 juni is afgezegd. De ticketverkoop is zojuist gestopt, maar gemeente Rotterdam verklaart dat Broederliefde allang wist dat het optreden niet mogelijk is. 
Broederliefde spartastadion

Op diezelfde dag vindt The Flying Dutch plaats. Gemeentewoordvoerder Leon la Riviere vertelt tegen het AD: 'Met het concert van Broederliefde zou het te druk worden in de stad om alles in goede banen te leiden.' Naar aanleiding van een overleg met de groep werd de datum verplaatst naar 2 juni, maar dit is niet aan fans verteld. Bij de kaartverkoop stond nog altijd de oude datum. De organisatie is in januari hieraan herinnerd - zonder actie te ondernemen. 

LEES OOK: Socials Today: Afrojack slaat een balletje, Hardwell heeft verrassing...

Een maand terug, rond eind-februari, heeft de organisatie de vergunningaanvraag ingetrokken. 'Ze kondigden aan dat het evenement niet meer doorgaat en dat ze geen vergunning meer wilden', vervolgt La Riviere.

Broederliefde was onbereikbaar voor commentaar. Zelfs het Spartastadion heeft geen idee waarom het concert uiteindelijk niet doorgaat. 


Beeld: Missin' Link presskit 2016

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws