Rita Ora zuipt zich klem, cancelt eigen show

Geert van der Klugt | 22 mei 2018
nieuws

Rita Ora is zuipziek

‘Sorry!’, aldus Rita Ora, na het afzeggen van haar megashow te Bristol. ‘Ik ben er kapot van dat ik julie moet laten weten dat ik op medisch advies mijn show van vanavond moet verzetten’, liet de bi-schierige zangeres op Instagram weten. Fans wilden er niets van weten. Zo wezen zij op een reeks Instagram-foto’s van een avondje stappen, gepost en genomen op de nacht vóór het concert.

rita ora bristol show

LEES OOK: Mysterieus figuur telt 500.000 neer voor Bob Dylan’s ex-gitaar

Arts(en) in meervoud

‘Mijn artsen zeggen dat het een risico is en ze hebben mij geadviseerd om te rusten’, reageerde de popster in enige wanhoop. Zo zo, Ora. Eerst maak je de lesbiennes woest; nu lever je doktersbriefjes aan voor chronisch gezuip. In Ora’s verdediging: wij houden natuurlijk ook wel van een wijntje. Het liefst zo’n bruine, met 40% extra genot en twee ijsklontjes ten verdunning.  Maar ’s ochtends gaan wij gewoon naar kantoor. Zonder consult met de medici.

Goed. Rita Ora was misschien gewoon ziek. Voor fans en ster beiden jammer, ongeacht de oorzaak van het gecancelde voorkomen. Ora, beterschap. (Let op de lever.) Meiden, sterkte!

rita ora bristol show

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws