Werkloos man-kind verlaat EINDELIJK ouderlijk huis

Geert van der Klugt | 26 november 2018
nieuws

Adieau, Michael

Michael Rotondo. The man; the myth; the legend. Eind mei werd de bebaarde man-aap voor de rechters gesleept. De aanklager? Zijn bloedeigen ouders. Het beklaag? Zoonlief weigerde het ouderlijk huis te verlaten. De dertigjarige Michael – Bijbels vernoemd, doch heidens geleefd – is werkloos en woont sinds acht jaar weer thuis. Comfortabel en wél, zo dacht hij. Tot de rechter uitspraak deed.

LEES OOK: Ketamine binnenkort in Nederlandse apotheken

‘Binnen een redelijke termijn’ moest hij het pand verlaten. Vlak voor dit weekend vertrok hij; zwaaiend in een grijze volkswagen. Twee uur voor zijn uitvaart ontdekte Michael op zolder dat zijn Lego speel-set miste. Als laatste fuck you naar papa belde hij de politie; de Lego werd kort daarna gevonden. Adieu, Michael.

Zijn bestemming? Een lokale Airbnb. Om deze te kunnen betalen ontving hij van Alex Jones – jawél, DE Alex Jones – een som van 3.000 dollar voor een optreden in zijn radioshow. Wat de toekomst voor Michael Rotondo inhoudt? Een goedkope woning. Hoe? ‘Met internet’, aldus de ondertussen vrije vogel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws