Hardwell draait als nooit tevoren op ADE met het Metropole Orkest

Geert van der Klugt | 12 juni 2018
nieuws

hardwell metropole orkest

Boter en brood

Jazzstrijkers en EDM; boter en brood. Hardwell vertelt over zijn aankomende ADE show - gepland op 18 oktober - het volgende: 'Met deze show komt een droom uit. Ik heb samen met het Metropole Orkest, toch wel het meest veelzijdige orkest van de wereld, echt iets bijzonders gecreëerd waarbij het publiek niet alleen kan genieten van een muzikaal spektakel, maar visueel ook iets ongekends te zien krijgt.'

Tijdens ‘Symphony: The Global Revolution of Dance’ neemt de wereldberoemde dj, samen met 's werelds leidende pop- en jazzorkest, het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. Een all ages concert dat begint met de opkomst van de dancemuziek in de jaren 80 en eindigt bij de mega hits van nu. De pre-sale start op vrijdag 15 juni om 10.00 uur, waarna de wereldwijde ticketverkoop volgt op 18 juni om 10.00 uur via www.djhardwell.com/symphony.

Directeur Jan Geert Vierkant van het Metropole Orkest over de samenwerking. “Het is geweldig om met een wereldtalent als Hardwell een groot publiek kennis te laten maken met diverse stijlen van dance door de jaren heen in combinatie met het orkestrale. We hebben in het verleden op ADE en met de net uitgebrachte track ‘Conquerors’ al laten horen hoe fijn die samensmelting kan zijn. We zijn dan ook erg trots op deze bijzondere samenwerking.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws