Milkshake Festival introduceert naakt festivalterrein

Geert van der Klugt | 20 juni 2018
nieuws

Milkshake Festival

Eind juli vindt Milkshake Festival plaats. Laat die kleren maar thuis, want de organisatie is druk op zoek naar nudisten. Het festivalterrein krijgt dit jaar een 'nude zone', maar ontblote festivalgangers zullen niet beperkt worden tot een 4x4 graasweide: het gehele terrein af te struinen, ontbloot en wél, is - net zoals vorig jaar - mogelijk.

'We vinden het geweldig om onze gasten positief te prikke(le)n en zichzelf te laten ontwikkelen door middel van nieuwe ervaringen. Nudisten zijn ook een minderheidsgroep die het extra beetje aandacht waard zijn', vertelt organisator Marieke Samalla. Uiteraard zullen wij van de partij zijn - ontblote, oranje Partyscene-leuters inbegrepen. 

LEES OOK: Lil' Kleine cancelt optreden na biernederlaag

milkshake festival

'Niets moet, alles mag' is het veelal luidende motto: Milkshake Festival groeide, mede door het inclusieve sfeertje, sinds 2016 uit tot tweedaags dance-festijn. Eerder dit jaar kondigde het festival aan enkel vegetarisch eten aan te gaan bieden. Het vegavoer schoot niet bij iedereen het juiste keelgat in: een Amsterdams VVD-lid beklaagde toentertijd dat zo'n besluit de 'individuele keuzevrijheid van Amsterdam' zou aantasten. 

Brond beeld: Milkshake Festival Instagram

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws