Check de track: Made in June & Eva Simons - One + One

Geert van der Klugt | 19 januari 2019
nieuws

dj made in june eva simons one + one

Eva Simons en DJ Made in June dropte vandaag de langverwachte release van single 'One + One'. Twee dames van Nederlandse bodem; één plaat met internationale sound. 'One + One' biedt pop, swing, en een frisse blik van twee jonge muzikanten met de kijkers gericht op de muzikale top. 

Pop-visie

Doet maar dansen. Het tweetal kan zomaar een hitje beet hebben; een prestatie die voor Eva Simons, alsmede DJ Made in June, geen première is. Zo scheen June vorig jaar, in het gezelschap van giganten als Armin van Buuren, Sam Feldt en Oliver Heldens, op de mainstage van Mysteryland. In 2015 scoorde de feminiene platenjockey twee 538 Dancesmash hits: 'You and I' en 'Perfect Storm' torende wekenlang aan de top van de draailijsten. 

LEES OOK: Check de track: Mental Theo - Bella Ciao

De pop-visie blijkt op de release van vandaag: One + One heeft de facetten voor de volgende zomerhit, waaruit opmerkelijk blijkt dat weinig aan toeval is overgelaten. Het recept hebben we vaker gezien, maar wanneer DJ Made in June en Eva Simons de uitvoering keer op keer foutloos uitdraaien, zien we het tweetal gegarandeerd terug. Aanrader! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws