Glennis Grace concerten volledig uitverkocht na auditie America's Got Talent

Geert van der Klugt | 3 juli 2018
nieuws

glennis grace afas live

Glennis Grace ontvangt een warm, uitverkocht onthaal in Nederland, na afloop van haar uiterst succesvolle auditie bij talentenprogramma America's Got Talent. Aanstaande 5 en 7 oktober is de Nederlandse pop-koningin tweemaal te vinden in een uitverkochte AFAS Live, waar zij - net zoals tijdens de auditie - een Withney Houston tribuutshow zal opvoeren. 

'Echt ontzettend gaaf, dat mensen zo enthousiast zijn geworden. Iedereen kan tegenwoordig overal naar toe, maar dat er gekozen wordt voor mijn optredens is super. Ik kan alleen maar dankbaar zijn', vertelde de zangeres. 'Ik wist vóór de uitzending dat de kijkers- en jury van America's Got Talent enthousiast waren, maar de staande ovatie achteraf: daar werd ik stil van.' 

American Dream

De viral video, en alle bijbehorende, positieve reacties: het voelt bijzonder. De andere deelnemers zijn super goed; de concurrentie is groot, dus het blijft toch spannend', vervolgt Glennis Grace.

LEES OOK: Thorben (18) wordt stinkend rijk door spel Fortnite

Of de Amerikaanse droom van Glennis Grace vervolgt? Een zekerheid, want de 40-jarige zangvogel is ondertussen door meervoudige labels en internationale boekers benaderd: onder andere een boeking voor een optreden in de E Spot Lounge te Los Angeles staat vast - een tour is geen onrealistische, volgende stap. 

Bron beeld: Mokkels

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws