Best Kept Secret wijkt alsnog voor Pinkpop

Geert van der Klugt | 5 juli 2018
nieuws

best kept secret festival pinkpop

De backlash was simpelweg te groot. Nadat Best Kept Secret verkondigde zichzelf achteloos te parkeren in hetzelfde weekend als Pinkpop, waren fans veelal pijsnijdig. Het heeft dan ook niet lang geduurd: gisteren kondigde de organisatie aan dat het festival een week wijkt. De data worden hiermee vervroegd naar 31 mei tot en met 2 juni 2019. 

'Hadden we dit drie weken geleden kunnen weten? Waarschijnlijk, maar op basis van feedback, frisse inzichten en overige informatie besluiten we dat een weekend eerder de betere keuze is', verklaart de organisatie.

Nepnieuws

Strontlawine

We vertalen: 'waarschijnlijk' hadden zij dit drie weken geleden kunnen weten, maar een godsgruwelijke strontlawine - van nijd, haat, pis en uitwerpselen - was de noodzakelijke druppel die de poepemmer doet overlopen.

LEES OOK: Afrojack onder vuur van Openbaar Ministerie: grootschalige belastingfraude vermoed

Zij die al Best Kept Secret tickets in huis hebben gehaald, zullen moeten her-plannen. 'Sorry. We begrijpen dat het voor de meeste van jullie niet uitkomt', vervolgt de organisatie. 'Wie niet kan in het nieuwe weekend krijgt het geld terug.' 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws