Aftellen tot Tomorrowland: dit valt er te verwachten

Geert van der Klugt | 18 juli 2018
nieuws

Zomer. Stranddagjes, vogeltjes, voortplanting en Tomorrowland. Over twee dagen is het zover. Van 20 tot en met 22 juli vind het eerste stadium van Europa's schandaligste pretpark plaats: de aftrap van Tomorrowland 2018. 

Carl Cox trapt het geheel aanstaande vrijdag af op de mainstage. Het eeuwenoude gezegde - 'geen fuifie zonder Karel Koks' - is maar al te toepasselijk voor het heerlijke gebeure van aanstaand weekend. Onder andere Charlotte de Witte, San Holo, Alan Fitzpatrick, Afrojack, Adam Beyer en Above & Beyond verschijnen op één van de diverse podia.

tomorrowland 2018
Bron beeld: Reliant Coaches

En de dixies?

De volledige lijst spreekt boekdelen. Tomorrowland ontpopt ieder jaar tot dé breedste verzameling aan sounds, genres en persoonlijkheden. Bijkomstig pluspuntje is de uitzonderlijk schone dixie-voorziening. Chapeau, organisatie! 

Technokoning of EDM-knurft: het wordt steeds moeilijker om thuis te blijven. De tickets voor aankomend weekend zijn uitverkocht, maar vrees niet: Tomorrowland weekendje numero dos - van 27 tot en met 29 juli - ligt nog altijd voor de grijp.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws