Rotterdamse ondernemers blijken gigantische drugsbarons

Geert van der Klugt | 23 juli 2018
nieuws

cocaine rotterdam

Van voorzitter van de plaatselijke ondernemersvereniging naar cocaïnekoning: het overkwam Maarten P. en Emile S. De twee aangehouden, Rotterdamse ondernemers worden verdacht van cocaïnehandel in enorme proporties. 

Onlangs werd bekend dat het tweetal voor de Britse zuidwestkust betrapt zijn met een cocaïnelading ter waarde van 335 miljoen euro. De twee verschenen voor de Britse rechter: Maarten gaf geen verklaring af, Emile verkondigde zijn onschuld.

Ferrari's

'Hij vraagt altijd aandacht en is prominent aanwezig. Hij is in het bezit van vele auto's en motoren, waaronder Ducati's, Ferrari's, Porsches en andere luxe merken', verklaart een voormalig buurman. In 2001 ging het uitzendbureau van Emile failliet: zijn deelnames aan Nieuwerkerk aan den Ijsselse 'supercar' tours tekenen de ex-ondernemer daarom in veeg licht. 

LEES OOK: Interview: de Zuid-Afrikaanse pop-verovering van GoodLuck

Zou het tweetal veroordeeld worden voor de verdachte misdaden, dan kijken de partners tegen meer dan 20 jaar celstraf aan. In 2016 werd een aantal Noord-Hollanders in Engeland veroordeeld tot 28 jaar in het gevang, nadat zij een poging smokkel waagden in een ambulance. Adieu, Maarten en Emile. Aan alle fun komt een einde.

Bron beeld: Shropshire Star

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws