Tekashi69 in ziekenhuis: neergeknuppeld, beroofd en mishandeld

Geert van der Klugt | 23 juli 2018
nieuws

Alhoewel de toestand van Tekashi69 enig ernstig is, zeggen we het alsnog: zat eraan te komen. Van de week, na het filmen van een videoclip, is rapsensatie 6ix9ine opgewacht, bewusteloos geslagen en beroofd door drie mannen. Na de aanval betrad het drietal zijn ouderlijk huis, waar zij een buit van 750.000 euro aan juwelen weg smokkelden. 

Daniel Hernandez

Tekashi69 werd neergeknuppeld met pistolen en rondgereden door New York, terwijl het drietal kennis eisten over de locatie van de juwelen en het geld. Na de juwelen te bemachtigen lieten de rovers Daniel Hernandez, ofwel 6ix9ine, nog altijd niet gaan. De artiest is ontsnapt door uit de rijende auto te springen. 

LEES OOK: De hangende ballen van 6ix9ine

6ix9ine is korte tijd daarna per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Of de toestand van de rapper levensbedreigend is? Rees onbekend, maar de beelden tonen instrumenten die worden toegepast op zwaargewonde patiënten. Het motief van de daders is onbekend, maar de grote getallen aan agressieve uitdagingen en uitlatingen - jegens tientallen mensen, groepen en bedrijven - spelen ongetwijfeld een rol.

Volgens TMZ zou Tekashi69 tegenstrijdige verklaringen hebben afgelegd, waarna de artsen hersenscans uitvoerden - aannemelijk om eventuele breinschade te bepalen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws