'Oh Oh Cherso'-ster Barbie doet poging zelfmoord

Geert van der Klugt | 25 juli 2018
nieuws

barbie zelfmoord

In de Korbootstraat te Scheveningen liet 'Oh Oh Cherso'-ster Barbie zich gisteren uit een raam vallen. Volgens een overbuurman liep één van haar kinderen op straat, terwijl Samantha de Jong (28) zich van enkele meters hoog op de straat wierp. Na de klap kwam ze kort te been, waarna ze is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het is niet de eerste keer dat Barbie zich op dramatische wijze in ernstige toestand stelt. Een paar maanden terug is Samantha - na overmatig drugsgebruik en een zelfmoordpoging - voor ernstige psychiatrische problemen in behandeling genomen.

Platgebeld

Ex-vriend Rolf Tangel vertelt het volgende: 'Ik werd vanmorgen platgebeld door mensen uit die buurt. Het verbaast me niets dat er weer zoiets gebeurd. Ze is na het vorige incident veel te snel weer naar huis gegaan. Samantha is al tijden mentaal onvoldoende stabiel om zonder begeleiding te leven; ik heb me alsnog rotgeschrokken.' 

LEES OOK: OMG! DOOD! VERDERF! EO waarschuwt voor de goddeloze gevaren van house!

Ook oud-manager Jake Hampel slikte na het nieuws. 'Het was te verwachten. Ze moet zo snel mogelijk, langdurig geholpen worden door specialisten. Samantha is weerbaar.' Zouden Barbie en/of instanties uitspreken, dan hoor je hier als eerst. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws