'Heaven' van Avicii wordt binnenkort uitgebracht

Geert van der Klugt | 8 augustus 2018
nieuws

avicii heavens

Sinds het recente overlijden van Avicii doen rumoeren rondom nieuwe muziek de ronde. Verklaringen bleken veelal niet meer dan geruchten, maar afgelopen weekend kondigde Carl Falk - Avicii's co-producer - merkwaardig nieuws aan. Via Twitter liet hij weten dat hij momenteel in de studio werkte aan de uitgave van 'Heaven', een gepland Avicii-project, met samenwerking van Chris Martin.

Emotioneel

'Gisteren was een vreemde, emotionele dag. Werken aan het nummer is niet hetzelfde, zonder jou aan mijn zijde - kijkend over mijn schouder, terwijl je kritisch twijfelt aan elk minuscuul detail van het lied', vertelde Falk, doelend op Avicii. Eerder produceerden het tweetal 'Broken Arrows', 'Trouble', 'Without You' en 'Sunset Jesus'. 

LEES OOK: Startschot Sziget: zo overleef je de Hongaarse hel

Tomorrowland zette Tim Bergling, ofwel Avicii, voor de eerste keer sinds zijn vroegtijdige dood in felle schijnwerpers. Tientallen herdenkingen vonden plaats, zij het door artiest of -festivalganger. Niet alleen Carl Falk richt met zijn uitgave de pijlen op nagedachtenis: ook The Kaleidoscope Orchestra zal ter herdenking tijdens Creamfields een gigantische orkestuitvoering neerzetten. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws