Ibiza 2018: het volledige overzicht

Geert van der Klugt | 10 augustus 2018
nieuws

hi ibiza

Het is hoogseizoen aan de Spaanse costa: Ibiza draait op volle toeren. Straatdealers werken overuren en de waanzinnigste feesten ontpoppen dag en nacht. Om door de wirwar van cocaïne, matige house en gore strandtenten de heilige Ibiza-graal te vinden zetten wij de party crème de la crème op rij. Check de feestagenda hier! 

Woensdagen: Armin van Buuren

Tot en met 19 september vertoeft van Buuren iedere woensdag in Hï Ibiza. Dat gaat als volgt.

Uitzonderlijk wordt 15 augustus, waarop Above & Beyond het stuur overnemen. Overzicht en tickets vind je hier

Donderdagen: Afterlife

Technobeukers opgelet: donderdagen in de Club Hï staan in het teken van godsgruwelijk harde 909's, angstaanjagende mid-frequenties en bombastische tempo's. Ten allereerste tikt Âme op 16 augustus aan, gevolgd door Jamie Jones op de 23e en - tromgeroffel - Ben Klock op de 30e. 

Een reden om de spaarpot te plunderen was nog nooit zo groot. Trance is kinderspel. Ben Klock is doodeng. We zien je daar!

Zaterdagen: Black Coffee

Black Coffee's residentschap domineert nog altijd de zaterdag. In Nederland, en buiten Ibiza, een ietwat onbekend gezicht, maar indien de kans zich voordoet: het luisteren waard. Tippie van de redactie! Info hier.

Hier vind je de volledige Hï Ibiza agenda, met line-ups, kaartverkoop, info en meer. Nederland of Ibiza: geniet van de laatste hoogzomerweekjes! 

hï ibiza

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws