Carrière Dave Roelvink is definitief voorbij

Geert van der Klugt | 21 augustus 2018
nieuws

dave roelvink

'Zijn carrière is geschaad en daar zijn we helemaal niet blij mee', vertelt Frank Wisse. De manager van Dave Roelvink doelt op de snelwegstunt van afgelopen zaterdag, waarin Dave met 180 kilometer per uur - bezopen en wél - de A10 afscheurde. Zie in de onderstaande video hoe Dave door een vijftal agenten op de grond gedrukt wordt. 

Frank Wisse vervolgt: 'Dit gedrag is onacceptabel en bovenal belachelijk. Ik distantieer mijzelf hiervan. We gaan vandaag met z'n tweeën duidelijk praten, om vervolgens te beslissen hoe we hier vanaf nu mee omgaan.' Als je bloedeigen manager pislink is, dan zijn de rapen gaar. 

In aanloop op programma 'Effe geen cent te makken', waarin Dave samen met Dries en familie Roelvink weder in één huis te wonen komt, geeft Dave een eerste reactie. 'Ik beloof voorlopig geen druppel aan te raken. Heb vernomen dat er bepaalde cursussen te volgen zijn voor dit soort problemen. Heb overigens ontzettende spijt dat ik mezelf uit het oog verloren ben; meer wil ik er vandaag echter niet over kwijt.'

LEES OOK: Calvin Harris vindt zichzelf 'te oud' voor tours

Namens de redactie: sterkte bij de AA, Dave Roelvink. Het was een dompertje, maar het ga je goed. Sommige gevechten zijn niet te winnen. Anderen wel. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws