Kijken: rapper Boef scheurt met 300 km/u over snelweg, verschijnt voor rechter

Geert van der Klugt | 31 januari 2018
nieuws

rapper boef cel

Het werd hoogstens tijd voor een akkefietje tussen rapper Boef en justitie. Sofiane Boussaadia, ofwel Boef, laat gelukkig nooit lang op zich wachten: onze gebeden zijn gehoord, en de retepopulaire artiest is opnieuw opgedragen om voor de rechter te verschijnen. Ditmaal naar aanleiding van een scheurpartij uit 2016, waarin de rapper met een snelheid van 300 kilometer per uur over de snelweg scheurde. Gas. Linkerbaan. 

Doekoe

In tegenstelling tot Dave Roelvink was Boef niet dronken. Of zijn nuchtere kop op 11 september, de dag waarop meneer in een Tilburgse rechtbank dient te verschijnen, een redder zal zijn? Twijfelachtig. Geld - ofwel money, centen, doekoe - verplaatst Boef vlug. De vaart waarop Boussaadia volgende maand zijn rijbewijs kwijt is; tevens vlug. 

LEES OOK: Rapper Boef weggejaagd door Belgisch publiek

Een taakstraf, in januari opgelopen na het beledigen van een politieagent, zal de casus niet in wenselijke richting sturen. Wenselijk is subjectief, want na jarenlange controverses en uitdagingen duimen er tig 'haters' op een permanente stop van Boef's wisselvallige muziekcarrière. 

De afloop van de rechtszaak wordt volgende maand in Tilburg bepaald. Rekening houdend met voorgaande justitie-probleempjes loopt Boef risico op een flinke deuk - zij het in vrijheid, carrière of beiden. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws